Home Markten Live Netto Sabato

Geplaatst op 25 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de BeoSound 35 van B&O

Bo1De nieuwste creatie van Bang & Olufsen ziet eruit als een onderdeel dat van een straaljager is gevallen. Als de klank van de BeoSound 35 half zo indrukwekkend is als zijn verschijning, dan kan er tijdens de test verder weinig mis gaan, zou je denken. Toch was onze kennismaking met het draadloze all-in-one muzieksysteem geen onverdeeld genoegen.

Lees meer...

Geplaatst op 23 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Auto huren, delen of taxi bestellen via één app

UbeeqoVervoer nodig? Via Ubeeqo regel je snel een taxi of huurwagen, of deel je een auto met iemand anders. De 3-in-1 app was al een tijdje beschikbaar in Londen en Parijs, maar kan sinds deze week ook in Brussel en enkele andere Europese steden worden gebruikt.

Lees meer...

Geplaatst op 23 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Breng je pc in een handomdraai terug in topvorm

AgvtuneupDankzij de uitgebreide gratis basisversie geldt AVG sinds jaar en dag als een van de populairste antivirusoplossingen. Het Tsjechische bedrijf achter deze software, AVG Technologies, ontwikkelt echter nog een vijftal andere computerprogramma’s. PC TuneUp bijvoorbeeld, een krachtige tool om je Windows-pc sneller te maken en op te schonen. Ook daarmee kan je gratis aan de slag.

Lees meer...

Geplaatst op 21 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Gooi eens een grappig gifje in je Facebook-chats

FbgifMessenger, de chatapplicatie van Facebook, heeft er zopas een geestige functie bij gekregen. Voortaan kan je een gesprek niet alleen opleuken met een smiley of foto, maar ook met een toepasselijke gif-animatie.

Lees meer...

Geplaatst op 18 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Epson EB-U04 Full HD-projector

Epson1Waarom op het dorpsplein naar de Rode Duivels op groot scherm gaan kijken als dat ook gewoon bij je thuis kan? De Epson EB-U04 laat zien dat een degelijke Full HD-projector geen rib uit je lijf hoeft te kosten. Na het EK vormt deze beamer trouwens niet alleen het hart van je homecinema, maar blijkt hij ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. T-zine deed de test.

Lees meer...

Geplaatst op 17 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

PlayStation VR: onze eerste indruk

Psvr1Fervente PS4-gamers moeten nog geduld oefenen tot 13 oktober, maar wij hebben onze eerste sessie met de PlayStation VR er inmiddels op zitten. Is Sony’s virtual reality-headset die 399 euro echt waard?

Lees meer...

Geplaatst op 16 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Android-assistent Now on Tap vertelt wat je camera ziet

NowontapNow on Tap, de interactieve assistent op Android-smartphones, is weer wat slimmer geworden. Voortaan kan het hulpje ook live camerabeelden analyseren. Richt de camera van je telefoon simpelweg op een imposant bouwwerk of ander object, en Now on Tap vertelt je onmiddellijk waar je naar kijkt.

Lees meer...

Geplaatst op 14 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

5 goede redenen om macOS Sierra te installeren

SierraOp de Worldwide Developers Conference in San Francisco, Apples jaarlijkse hoogmis voor ontwikkelaars, heeft het fruitmerk een voorproefje laten zien van macOS Sierra. Welke nieuwe functies je binnenkort op je iMac of MacBook kan verwachten, lees je in dit artikel.

Lees meer...

Geplaatst op 13 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Hoe veilig is jouw ‘Internet der dingen’?

IotscannerVan de intelligente thermostaat over de schemerlamp tot de weegschaal en de bewakingscamera: het barst intussen van de gadgets die zonder tussenkomst van een computer online kunnen. Maar wat betekent dit Internet of Things voor je privacy en veiligheid? Security-specialist BullGuard ontwikkelde als eerste een IoT-scanner die controleert welke slimme toestellen mogelijk kwetsbaar zijn voor hackers.

Lees meer...

Geplaatst op 11 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Lenovo YOGA 900S 2-in-1 laptop

Yoga_tentMet vier verschillende werk- én ontspanposities zijn de YOGA-computers van Lenovo veruit de meest flexibele convertibles op de markt. Het nieuwste model, de stijlvolle 900S, is volgens de fabrikant ook nog eens ’s werelds dunste toestel in zijn soort. T-zine kon de lenige laptop de voorbije dagen grondig testen.

Lees meer...

Geplaatst op 9 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Sneller en veiliger browsen met Brave

Bravebrowser2016 kan nu al een bijzonder vruchtbaar jaar voor browsers worden genoemd. Nadat we in april de eerste versie van Vivaldi onder de loep namen, een veelbelovend project van ex-Opera topman Jon von Tetzchner, is het ditmaal de beurt aan Brave. De nieuwkomer belooft hogere surfsnelheden en meer privacy op het web, en rekent en passant af met opdringerige advertenties.

Lees meer...

Geplaatst op 7 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Koop je favoriete producten aan de scherpste prijs

PrijzenvolgerJe kent het wel. Je koopt een fotocamera, sportschoenen of een nieuwe tweezit, en een paar dagen later ontdek je dat hetzelfde product elders fors goedkoper is. Balen natuurlijk. Marketingstudent Jelle Van de Vliet heeft er iets op bedacht. Zijn site Prijzenvolger geeft je een seintje zodra jouw favoriete producten in prijs zijn gezakt.

Lees meer...

Geplaatst op 6 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Kende je deze handige Netflix-instellingen al?

NetflixtipWanneer je via je televisie of met een app naar Netflix kijkt zijn de instelmogelijkheden al bij al vrij beperkt. Bezoek je de videodienst daarentegen met een computer, dan zijn er plots heel wat meer zaken die je kan veranderen, gaande van de kwaliteit van de stream tot de kleur van de ondertiteling. We leggen even uit hoe je deze settings aanpast.

Lees meer...

Geplaatst op 4 juni 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de UE Roll 2 draadloze luidspreker

Ue1Muzikanten kennen het merk UE (voluit: Ultimate Ears) vooral van de professionele, op maat gemaakte in-ear monitoren die ze gebruiken tijdens concerten en in opnamestudio’s. Sinds een drietal jaar produceert het bedrijf echter ook draadloze Bluetooth-speakers. Ze vallen vooral op door hun speelse design en krachtige sound, maar de nieuwe Roll 2 heeft nog een andere troef in petto. Deze luidspreker is zó waterdicht, dat je er een opblaasbare ‘floatie’ bij krijgt.

Lees meer...

Geplaatst op 31 mei 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Zo check je snel of een van je accounts is gehackt

PwnedWellicht ontving je ook een mail van LinkedIn over een vier jaar oud beveiligingslek dat de site én sommige gebruikers nog steeds parten speelt. Bij Adobe en Sony PlayStation belandden ook al eens miljoenen accountgegevens op straat, en volgende week is er vast weer wel een ander bedrijf dat het slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal. De kans is dus reëel dat een van jouw accounts intussen ook is gehackt. Iets wat je gelukkig heel snel kan controleren.

Lees meer...

Geplaatst op 30 mei 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Mis deze zomer geen enkel sportevenement

SportkalendersMet onder meer het EK Voetbal, de Olympische Spelen, Tour de France en een ontketende Max Verstappen (Monaco even niet meegerekend) belooft het een tjokvolle sportzomer te worden. Wil je de komende weken en maanden niets missen van je favoriete evenementen, dan abonneer je je best op een digitale sportkalender. Hoe je dat precies doet lees je in dit artikel.

Lees meer...

Geplaatst op 30 mei 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Pebble lanceert minicomputertje voor hardlopers

Pebblecore1Naast twee nieuwe fitness-smartwatches lanceerde Pebble deze week ook de opvallende Core, een soort minicomputertje voor hardlopers. Met dit gadget meet en synchroniseer je je sportprestaties, luister je naar Spotify of zend je een noodsignaal uit, zonder dat je een smartphone mee hoeft te zeulen. Net als de oorspronkelijke Pebble smartwatch komt de nieuwe reeks initieel uit via crowdfunding-platform Kickstarter.

Lees meer...

Geplaatst op 28 mei 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Getest: de Sony XD93 4K Android-tv met HDR

Sonyxd93aDe Bravia XD93 is Sony’s nieuwe vlaggenschip-tv voor 2016. Het toestel heeft een intussen bekroond design, staat met Android TV garant voor een stevige portie entertainment en laat bovendien geen technologie onbenut om de beeldkwaliteit nog wat op te vijzelen. Wij mochten ons twee weken vergapen aan het ‘kleinste’ model van 55 inch en zagen – op een paar details na – dat het goed was.

Lees meer...

Geplaatst op 25 mei 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Google Spaces: makkelijker delen in kleine groep

SpacesNatuurlijk kan je met z’n allen heen- en weer mailen over die weekendtrip, een studieproject of andere gemeenschappelijke interesses. Het is echter veel handiger om hiervoor een speciale groepsmessenger te gebruiken. De nieuwste oplossing komt van Google, luistert naar de naam Spaces en wil de strijd aanbinden met gevestigde waarden als WhatsApp en Messenger.

Lees meer...

Geplaatst op 25 mei 2016 door Michel van der Ven Reacties | Reageren

Ontdek waarom je harddisk weer eens tjokvol zit (en wat je eraan kan doen)

TreesizeAl is de harde schijf van je computer nog zo groot, vroeg of laat slibt het ding onvermijdelijk een keer dicht. Natuurlijk kan je dan een nóg groter exemplaar installeren, of een deel van je data op een externe drive parkeren, maar zo’n vaart hoeft het misschien niet te lopen. Er bestaan immers verschillende programma’s om een deel van je opslagcapaciteit terug te claimen. Een van onze favorieten is TreeSize.

Lees meer...

Volg T-zine ook via Twitter Facebook Google+ RSS

Laatste reacties op T-zine

Onze blogs

Meer