Home Markten Live Netto Sabato

Op T-zine.be verschijnen sinds 24 februari 2017 geen nieuwe artikelen meer. Voor updates uit de wereld van technologie en het web kan u voortaan terecht op de technologiesectie van Tijd.be en de #Tijd pagina, uw dagelijkse afspraak in de (digitale) krant die u uitlegt hoe technologie ons leven verandert.

Geplaatst op 23 april 2012 door Wim De Preter

Microsoft lanceert officiële Skype-app voor Windows

SkypeNa een beta-test van enkele maanden heeft Microsoft zondag de nieuwe Skype-app voor Windows-smartphones gelanceerd, lezen we in PCWorld. De app is beschikbaar in 18 talen. Een Skype-app was eerder al beschikbaar op andere mobiele platformen en dat blijft ook zo, zegt Microsoft. Wel valt het te verwachten dat de Windows-phones voortaan het 'voorkeurplatform' zullen worden voor verbeteringen en nieuwigheden rond de Skype-app.

Microsoft nam Skype vorig jaar over voor 8,5 miljard dollar. Het bedrijf wil de internettelefoniedienst in verschillende platformen integreren. Zo is het ook uitkijken naar de integratie in het gameplatform XBox. Uit een recente vacature voor software-ontwikkelaars blijkt dat het bedrijf daar volop mee bezig is, zo meldde Engadget vorige week.

 

SkypeNa een beta-test van enkele maanden heeft Microsoft zondag de nieuwe Skype-app voor Windows-smartphones gelanceerd. De app is beschikbaar in 18 talen. Een Skype-app was eerder al beschikbaar op andere mobiele platformen en dat blijft ook zo, zegt Microsoft. Wel valt het te verwachten dat de Windows-phones voortaan het 'voorkeurplatform' zullen worden voor verbeteringen en nieuwigheden rond de Skype-app.

Reacties

Related Posts with Thumbnails